Poletni oratorij 2017 – Dotik nebes

UVODNI DAN:

Danes po nedeljski maši so otroci že lahko prisluhnili uvodni igrici letošnjega poletnega oratorija, ki je namenjen spoznavanju Marije, njenega življenja, povezanosti z Jezusom in čudežev, ki so se zgodili na njeno priprošnjo. Z otroci se bomo družili vsak dan med 9. zjutraj in 16. popoldan, v sredo pa načrtujemo romanje na Brezje. Spremljajte spletno stran za več fotografij!

DOGAJANJE:

Objavljamo slike štirih dni velikega poletnega oratorija v Dornberku. Letos spoznavamo Božjo mater Marijo, njeno življenje in romarske kraje. S tem namenom smo se v sredo odpravili tudi na krajše romanje na Brezje. Vsak dan začnemo s petjem himne, molitvijo in gledališkim prikazom delčka Marijinega življenja po Lukovem evangeliju. Nadaljujemo s katehezo in delavnicami, po kosilu pa se zabavamo ob veliki igri.

GALERIJA 1. DEL

Dodajamo še slike z zadnjega dne velikega poletnega oratorija v Dornberku. Teden bomo uredno zaključili pri nedeljski sveti maši, katere se naj vsi otroci udeležijo v oratorijskih majicah! Imeli smo se super!

GALERIJA 2. DEL

Z nedeljsko sveto mašo smo se Bogu zahvalili za vse dobro, kar smo doživeli na letošnjem oratoriju in ga s pomočjo Device Marije prosili za blagoslov preostalih počitnic.

Naj bodo misli in dejanja polna biblijskega znanja,
in naj res živim vsak dan, kakor pravi kristjan!

GALERIJA 3. DEL

Scroll to top