Prenos maše na velikonočno jutro

Kristus je vstal, aleluja, aleluja!

O prenosu sv. maše:

Vabljeni k ogledu prenosa velikonočne jutranje maše v živo iz župnijske cerkve sv. Danijela v Dornberku, ki jo bo obhajal domači župnik g. Boštjan Toplikar. Sv. maša bo na Veliko noč, v nedeljo, 12.4.2020 ob 10:00.

Če vam spodnji posnetek v tem času ne deluje, lahko prenos spremljate na YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=gTIQsQb5vME&feature=youtu.be

Prenos bo prav tako v živo na televizijskem kanalu GO TV.

Blagoslov po župniji:

Kot oznanjeno, bo gospod župnik Boštjan jutri po maši blagoslavljal po ulicah naših župnij.

"Začel bom po maši na veliko noč ob 10.45 na Vodnikovi, nadaljeval po Kolodvorski, Šinigojski, Gregorčičevi, 10.55 Čuklji, Ogradi, Bojana Vodopivca in Prešernovi, ob 11.00 Tabru, 11.05 Saksidu, 11.10 Zaloščah pri mostu, Dragi in nadaljujem v Prvačini 11.20 po hišnih številkah od 1. dalje. Prosim ostanite pri svojih hišah in se ne družite. Prosimo pa blagoslova, da je naš kraj obvarovan bolezni in drugega zla."

Ker bomo deležni velikonočnega blagoslova, bi bilo lepo, da bi tudi navzven pokazali, da smo velikonočni kristjani. To bi storili v času podeljevanja blagoslova z odprtimi okni in vrati naših domov ter prižganimi svečami. Sprejmimo Božji blagoslov z zahvalo in priprošnjo, da bi bili obvarovani bolezni in vsega zla.  Spomnimo in obvestimo še sosede, prijatelje, ... da Vstalega v čimvecjem število pričakamo na hišnih pragovih, balkonih, ob poti, ... kjer se bo peljal župnik.

Scroll to top