13.3.2021 ob 19.15 – Mag. Boštjan Hari: Zdravilna moč molitve

VSEBINA PREDAVANJA

Molitev ni le izgovarjanje besed Bogu, ampak odnos z Bogom. V vsakem odnosu poteka dvosmerna komunikacija. Vsak dober odnos nam godi, koristi, nas pomirja, tolaži, krepi in tudi ozdravlja. Sveto pismo nas uči, kako dobro moliti, da bi izkušali Božjo bližino, mir in njegovo zdravilno, terapevtsko (odrešenjsko) moč. Bog vedno deluje in nas želi zdraviti, a pri tem potrebuje naše sodelovanje. Obstajajo tudi določeni pogoji, ki jih moramo dosegati, če želimo, da lahko Bog v nas neovirano deluje in nas ozdravlja.

PREDSTAVITEV PREDAVATELJA

Boštjan Hari je magister teologije in član katoliškega zavoda Kerigma. Je voditelj seminarjev za notranje ozdravljenje, seminarjev na temo: Zdravje in Bog, duhovnih obnov, tečaja o molitvi in Spoznavanje Boga; predavatelj na bibličnih, zakonskih, mladinskih, molitvenih srečanjih, skupinah in različnih kulturnih, duhovnih in evangelizacijskih dogodkih.

POVEZAVA DO ZOOM KLICA PREDAVANJA

  1. Najprej poskrbite, da imate na računalniku, mobilnem telefonu ali tablici nameščen program ali aplikacijo Zoom. S spleta si ga lahko prenesete na povezavi https://zoom.us/download.
  2. Po prenosu in namestitvi programa, se vanj vpišite s pomočjo enega od predlaganih načinov. Najlažje boste to storili s pomočjo svojega Google ali Facebook računa.
  3. Po namestitvi in prijavi kliknite na to povezavo, ki vam bo odprla video prenos: https://arnes-si.zoom.us/j/95929495423?pwd=Zi9uTHdVeEdwVFk5NGw4aTliTHI3Zz09
  4. Če vas program vpraša za geslo, vpišite “289545”  in prenos bi moral začeti delovati.
Scroll to top