6.3.2021 ob 19.15 – p. dr. Silvo Šinkovec: samospoštovanje kot jedro osebnosti

VSEBINA PREDAVANJA:

Samospoštovanje je jedro osebnosti. To je občutek lastne vrednosti, ki se odraža v tem, da čutimo, da smo vredni ljubezni, pozornosti, naklonjenosti drugih ter čutimo, da smo kos nalogam, ki jih življenje prinaša. Nove naloge se ne ustrašimo, ker vemo, da se stvari, ki je ne znamo, lahko naučimo. Tak človek tekmuje sam s seboj in ne z drugimi. Človek, ki ima visoko samospoštovanje, je telesno in duševno bolj zdrav, učno in delovno uspešen, ustvarja tople odnose in socialno prijetno okolje. Kdor se spoštuje in ceni, je svetel človek.

PREDSTAVITEV PREDAVATELJA:

dr. Silvo Šinkovec je magistriral iz psihologije v Rimu in doktoriral iz edukacijskih ved v Kopru. Je terapevt, voditelj delavnic in seminarjev, predavatelj, voditelj duhovnih vaj in duhovni spremljevalec. Spremlja Društvo katoliških pedagogov Slovenije, kot supervizor sodeluje pri društvu Samarijan, ureja revijo Vzgoja, je direktor Inštituta Franca Pedička ter sodeluje z Ljubljanskim hospicem pri spremljanju umirajočih.

POVEZAVA DO ZOOM KLICA PREDAVANJA

  1. Najprej poskrbite, da imate na računalniku, mobilnem telefonu ali tablici nameščen program ali aplikacijo Zoom. S spleta si ga lahko prenesete na povezavi https://zoom.us/download.
  2. Po prenosu in namestitvi programa, se vanj vpišite s pomočjo enega od predlaganih načinov. Najlažje boste to storili s pomočjo svojega Google ali Facebook računa.
  3. Po namestitvi in prijavi kliknite na to povezavo, ki vam bo odprla video prenos: https://arnes-si.zoom.us/j/95929495423?pwd=Zi9uTHdVeEdwVFk5NGw4aTliTHI3Zz09
  4. Če vas program vpraša za geslo, vpišite “289545”  in prenos bi moral začeti delovati.
Scroll to top