26.2.2021 ob 19.15 – p. dr. Viljem Lovše: Zakonca v pandemiji

VSEBINA PREDAVANJA:

Kriza pokaže kdo smo in kaj nosimo v srcu. S svojim odzivom vplivamo na prihodnost. Lahko  rastemo ali pa nazadujemo. Razlike med nama so dar in priložnost, a le če to sprejmeva in hočeva. Bog računa na vaju in v tem vas želim potrditi in spodbuditi. Enkratna in dragocena sta.

PREDSTAVITEV PREDAVATELJA:

Pater dr. Viljem Lovše je jezuitski duhovnik, ki je doktoriral na temo razločevanja in specializiral za področje moške duhovnosti. Je voditelj duhovnih vaj, spovednik, ljudski misijonar, duhovni asistent skupine SRCE in predavatelj o duhovnem življenju in vzgojnih temah. Piše tudi svoj blog in besedila za spletno stran Moška duhovnost. Vodi odmike za moške, duhovne vaje, romanje po Ignacijevih stopinjah v Španijo.

POVEZAVA DO ZOOM KLICA PREDAVANJA

  1. Najprej poskrbite, da imate na računalniku, mobilnem telefonu ali tablici nameščen program ali aplikacijo Zoom. S spleta si ga lahko prenesete na povezavi https://zoom.us/download.
  2. Po prenosu in namestitvi programa, se vanj vpišite s pomočjo enega od predlaganih načinov. Najlažje boste to storili s pomočjo svojega Google ali Facebook računa.
  3. Po namestitvi in prijavi kliknite na to povezavo, ki vam bo odprla video prenos: https://arnes-si.zoom.us/j/95929495423?pwd=Zi9uTHdVeEdwVFk5NGw4aTliTHI3Zz09
  4. Če vas program vpraša za geslo, vpišite “289545”  in prenos bi moral začeti delovati.
Scroll to top