Prenos tedenskih in nedeljskih sv. maš

Lepo vabljeni k družinski molitvi in prenosu sv. maš iz župnijske cerkve ob nedeljah ob 9:30 in tudi med tednom, vsak dan ob 18:30.

Navodila za priklop na prenos v živo (prva dva koraka nista nujna, saj se vam bo prenos odprl tudi samo pri kliku, morda boste morali namestiti samo Zoomovo razširitev na vašem računalniku):

  1. Najprej poskrbite, da imate na računalniku, mobilnem telefonu ali tablici nameščen program ali aplikacijo Zoom. S spleta si ga lahko prenesete na povezavi https://zoom.us/download.
  2. Po prenosu in namestitvi programa, se vanj vpišite s pomočjo enega od predlaganih načinov. Najlažje boste to storili s pomočjo svojega Google ali Facebook računa.
  3. Po namestitvi in prijavi kliknite na to povezavo, ki vam bo odprla video prenos: https://arnes-si.zoom.us/j/95929495423?pwd=Zi9uTHdVeEdwVFk5NGw4aTliTHI3Zz09
  4. Če vas program vpraša za geslo, vpišite “289545”  in prenos bi moral začeti delovati.

Še nekaj napotkov:

  • Prosimo, da ne vklapljate kamere ali mikrofona in da ne uporabljate orodja za pošiljanje sporočil, razen seveda, če vas k temu spodbudi maševalec.
  • Poskrbite, da boste na klic prišli pravočasno in da s kasnejšim prihodom ne boste motili ostalih, ki bodo spremljali obred.
  • Imejmo v mislih, da je to še vedno sveta daritev in se temu primerno obnašajmo tudi za domačimi zasloni.
Scroll to top