Zoom prenos nagovora sv. Miklavža

Končno smo ga dočakali! Obiskal nas bo sv. Miklavž! Ker je starejši in se ne želi okužiti s korono, nas bo nagovoril po moderno, kot ostali škofje in duhovniki v teh časih – po Zoomu! Pridružite se na spodnji povezavi v soboto, 5. 12. ob 17:00 in mu prisluhnite. Po nagovoru prek Zooma se bo Miklavž tudi sprehodil po vasi in obiskal otroke po domovih.

Navodila za priklop na prenos v živo (prva dva koraka nista nujna, saj se vam bo prenos odprl tudi samo pri kliku, morda boste morali namestiti samo Zoomovo razširitev na vašem računalniku):

  1. Najprej poskrbite, da imate na računalniku, mobilnem telefonu ali tablici nameščen program ali aplikacijo Zoom. S spleta si ga lahko prenesete na povezavi https://zoom.us/download.
  2. Po prenosu in namestitvi programa, se vanj vpišite s pomočjo enega od predlaganih načinov. Najlažje boste to storili s pomočjo svojega Google ali Facebook računa.
  3. Po namestitvi in prijavi kliknite na to povezavo, ki vam bo odprla video prenos: https://us04web.zoom.us/j/79543956749?pwd=LzhNQ0x5djRDeC8vMm12Qzh2YU1oZz09
  4. Če vas program vpraša za geslo, vpišite “miklavz”  in prenos bi moral začeti delovati.

Še nekaj napotkov:

  • Prosimo, da ne vklapljate kamere ali mikrofona in da ne uporabljate orodja za pošiljanje sporočil, razen seveda, če vas k temu spodbudi sv. Miklavž.
Scroll to top